Les Deux Alpes

LES DEUX ALPES

EEN PRACHTIG SKIGEBIED

Skigebied Les 2 Alpes

De droom van elke wintersporter wordt werkelijkheid in Les Deux Alpes. Tal van liften en snelle gondels brengen je in een oogwenk naar de omliggende gletsjers. De prachtige ijstongen in blauw en turquoise verleiden je tot het nemen van foto's. Het uitzicht vanaf Glacier de Deux Alpes (3.210m) op het omliggende landschap is adembenemend. Met meer dan 200 kilometer aan pistes is het onmogelijk om alles te verkennen, dus neem de tijd om te genieten en kom zeker nog eens terug naar Les Deux Alpes!

Pistekaart Les Deux Alpes Ontdek het skigebied
200 km piste totaal
138 km blauwe piste 69 %
38 km rode piste 19 %
24 km zwarte piste 12 %
Dal: 1280 m - Top: 3523 m
10 gondels | 14 stoelliften | 21 sleepliften
1064 km v.a. Utrecht | reistijd: 11:40 uur
Bekijk pistekaart

Skiën tot je accommodatie

Het autovrije skiresort Les Deux Alpes is gelegen in het skigebied Les Deux Alpes en in 2017 werden de dorpen Venosc en Mont de Lans samengevoegd tot Les Deux Alpes. Dankzij deze ontwikkeling bieden de meeste accommodaties directe toegang tot de pistes, waardoor je tot aan de deur van je appartement of hotel kunt skiën. Bijna alle accommodaties hebben speciale ruimtes voor ski-opslag, waar je je uitrusting veilig kunt bewaren in je eigen ski-locker. In Les Deux Alpes kun je overal in het dorp je auto gratis parkeren. Onder de SPAR bij Place Venosc heb je een parkeer garage voor 35 Euro per week. Bekijk reisaanbod

Droom van iedere wintersporter

De hoogte van het skigebied doet niets af aan de toegankelijkheid. Zowel gevorderde skiërs als beginners kunnen profiteren van de brede pistes en uitstekende sneeuwcondities. Bovendien behoort meer dan 50% van de pistes tot de categorie 'gemakkelijk'. Direct naast het dorp bevinden zich oefenterreinen met overdekte transportbanden, loopmatten, een carrousel en een eenvoudige beginnerspiste. Voor degenen die op zoek zijn naar meer actie en avontuur, biedt Les Deux Alpes een funslope, funparks en een skicrossbaan.

Boek accommodatie

Een prachtig skiparadijs in de Franse Alpen

Koning van de brede pistes

Wat direct opvalt in Les Deux Alpes zijn de uitgestrekte pistes waar je heerlijk kunt carven. De buitengewone breedte van deze pistes voorkomt knelpunten en zorgt voor gelijkmatige afdalingen. Het skigebied Les Deux Alpes is een van 's werelds grootste aaneengesloten skigebieden, met de top op een indrukwekkende hoogte van 3.210 meter. Dankzij deze hoogalpiene locatie zijn de sneeuwcondities gedurende het hele skiseizoen uitstekend. Zelfs in de middag blijven de pistes glad en vrijwel vrij van oneffenheden. De eenvoudige bereikbaarheid van naburige resorts zoals Alpe d'Huez, Alpe du Grand Serre, en Vaujany maakt het gebied ideaal voor uitgebreide dagtochten, waar je de hele dag over kunt doen. De liften zijn ontworpen om het hele gebied met slechts een paar ritten te kunnen doorkruisen. Bovendien zijn er bijna geen beperkingen voor off-piste skiën, waardoor avontuurlijke skiërs volop mogelijkheden hebben.

Wintersport boeken

Snowpark in Les Deux Alpes

Les Deux Alpes biedt een prachtig snowpark dat elk seizoen opnieuw wordt ontworpen door een professioneel team. Beginners kunnen rustig oefenen op eenvoudige schansen voordat ze hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Het bewonderen van de indrukwekkende stunts van ervaren skiërs is een ware traktatie. Het snowpark is gelegen in het Plateau-gebied, zoals aangegeven op de pistekaart. Als je wilt weten of het park bij je past, bekijk dan een video van het snowpark.

Skiërs over de Franse Alpen
Magic carpet - lift voor kinderen
Skigebied Les Deux Alpes